2011. augusztus 7., vasárnap

Hűvösvölgyi leégett étterem

Szombaton Gyureval felfedeztük, hogy Hűvösvölgyben van egy leégett épület, amit meg is örökítettünk pár képben, viszont megbeszéltük, hogy másnap, vagyis ma is meglátogatjuk és körbejárjuk az egészet. Zadam is eljött megnézni és lefotózni, így hárman jártuk végig. Üvegszilánkkal és éget fadarabokkal volt tele, de láttunk tűket, döglött egeret, kulcsokat és rengeteg szemetet. Nameg egyes szobákban a WC-zés nyomait fedeztük fel, mivel a hajléktalanok eléggé berendezkedtek már oda, az épület egy részén el volt takarítva és még fel is volt mosva. Érdekes, hogy évek óta így áll, mikor egy igen szép környezet veszi körül.

 Nagyobb képekért kattints!


Lelakott lift




7 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Ha az érdekes nem jelent rosszat, akkor köszi:) Igyekeztem átadni azt a "hangulatot", ami ott volt. Iszonyú szag volt, egy idő után fejbe is vágott:)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Köszi:)
    Ennél az épületnél még érthető, hogy büdös van, mert egy-egy érdeklődőn és a "lakókon" kívül senki nem jár arra, így nincs tisztítva, de Halászbástyánál azért illene takarítani. Magyarország sem azért ilyen piszkos, mert a magyar emberek jobban szemetelnek, hanem mert nicsnen takarítva.

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Jaja, nem kicsit volt csernobil fíling. Nagyon le volt lakva. A leégésen túl nem gondoltam volna, hogy valaki szemétlerakónak, lakásnak és még egy halom dolognak fogja használni.

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés