2012. december 31., hétfő

Kowalsky meg a Vega a Barba Negrában

A zenekar az évvégi nagykoncertjét a budapesti Barba Negrában tartotta, ahol nem maradhatott el a fergeteges hangulat! Az előkészületek már (éppenhogy) délután, fél egykor elkezdődtek, hiszen rengeteg színpadi elemnek kellett helytállnia az est folyamán. A koncertet az előzenekar, a Hendrix Reload nyitotta, majd kicsivel 10 óra után már a Kowalsky meg a Vega vette át a szórakoztatást.






Karácsonyi villamos

A BKV az utóbbi esztendőkben az év vége fele forgalomba állítja egy régi UV típusú villamosát, mely karácsonyi díszítéssel, égőkkel van kirakva. A villamos a körülbelül egy hónapos használata során a 2A, 19 és 47-es viszonylatokon található meg. Az idei első forduló előtti nap a kocsiszínbe sikerült lencsevégre kapnunk, ahol láttunk még néhány más érdekességet is..




16 órás fotózás

Egy "kisebb" hangvételű szünet után újra elkezdem irogatni a blogot természetessen rengeteg képpel.

Pár hetes történet már, hogy egyik délután Rizsavi Tamás kollegával, elindultunk egy kisebb délutáni fotózgatásra, amiből másnap reggelig tartó fotómaraton lett. Elsőként a Ferdinánd-hídról vettük célbe a Nyugatiból induló vonatokat.


Ezután volt szerencsénk az É-D-i mteró Újpest-központ végállomásánál lévő kihúzóban és a Nagyvárad téri állomásnál régebben használt kocsiszínnél fotózni a régi orosz csodákat.



 A társaság egyre bővült az este folyamán és a későbbiekben már 6an róttuk Budapest utcáit, melynek eredményeként készültek az alábbi fotók: