2013. szeptember 29., vasárnap

Árpád-kilátó

Merre is lehet menni egy ilyen borongós vasárnap délután? Például a 11-es busz végállomásnál található Árpád-kilátóba, Nagyon kicsi kilátó ám annál szebb kilátással a városra, tömeg nélkül. A kilátóhoz egy vékony meredek túristaút vezet fel, viszont nem kell kilométereket gyalogolni.




2013. szeptember 24., kedd

Videóklipp készítés

Bár kisebb filmeket már csináltam, ám az első teljes videóklippemet nemrég készítettem el. Egy esküvőre készült meglepetésként, ezúton is csak támogatni tudom az ilyen egyedi ajándékokat.:) A klipp a Bazilika környékén készült, forgatás közben látszott az embereken, hogy próbálják kitalálni ki is lehet az énekesnő. :) Az egész klippforgatás remek hangulatban telt, az eredmény pedig itt megtekinthető. A képminősége sajnos gyenge a youtube feltöltés miatt.




2013. szeptember 16., hétfő

Csajokat a színpadra!

Nemrégiben felkérést kaptam, hogy készítsek képet egy koncert beharangozó cikkjéhez. Egy nem mindennapi koncertről van szó, hiszen 3 zenekar, 3 női frontemberrel fog a színpadra lépni, rengeteg jó zenével. A koncert szeptember 28-án lesz a Trafik Klubban, beugró nélkül, mindenkinek ajánlott az ottlét.:) A fellépő zenekarok: Marchin' Guards, The Fleet Street, Miss Nothing and the Zombies (The Pretty Reckless tribute)

Kövess Facebookon is!
Csajokat a színpadra esemény: https://www.facebook.com/events/631859200171618