2013. március 26., kedd

Egy különleges képért megkell szenvedni

Sokak szerint csak a fényképezőn múlik, hogy milyen lesz egy kép, ám ennél sokkal több van egy fotó elkészítése mögött. Sokszor a legzordabb időben mutatja magát a legszebbnek a természet, ami jelen esetben közel 100 km-es szelet jelent. Sokszor jártam már fent az Erzsébet-kilátóban, viszont ilyen viharos szélben még sosem, a legfelső szintre képtelenség volt felmenni, mert szószerint fújta ki a kezünkből a fényképezőt a szél.



Az egész napnyugta gyönyörű volt, a többiek már kicsit sokallták, amikor 8-adszor mondtam, hogy még 10 perc és akkor lesz a legszebb a táj. :)


És miután 8-szor is kivártuk a csakmégtízpercet, ez a látvány tárult elénk:


Muszáj viselni az ilyen körülményeket, egy különlegesebb kép elkészítéséhez.:)

2013. március 17., vasárnap

Koldusasszony Budapesten - Pesti sors?!

Nemrégiben felkerült a Facebook oldalmra egy kép, Pesti sors címmel, mely a megszokottnál nagyobb visszhangot keltett az olvasók közt.

Facebookon publikált képem "Pesti sors" címmel

Valakik szerint a hölgy nem is önszántából koldul az utcán, hanem úgynevezett "főnökei" vannak, akik kiküldik őt, egyesek szerint pedig nem is szorulna rá. Én nem szeretnék álláspontot foglalni, mivel nem ismerem őt, viszont bárki bármit tud róla, szívesen fogadom üzenet formájában!

Deák téren

Sajnos egyre több hasonló látvány fogad minket Budapest utcáin. Örök kérdés, hogy az adott személy saját, vagy más hibájából került-e az utcára.




2013. március 6., szerda

Portfólió

A tegnapi nap folyamán egy régi kedves ismerősöm, Tündi járt nálam fotózáson. Önéletrajhoz kellettek neki a képek, melyeket stúdióban készítettünk. Ha Te is szeretnél magadról ilyen képeket, érdeklődj nálam bátran! :)