2014. február 17., hétfő

Szövegvideó

Egyik ismerős zenekar megkért, hogy készítsem el nekik első videó anyagukat, egy szövegklippet. A manapság egyre népszerűbb "lyrics video"-k lényege, hogy ahogy jön a szöveg a zenében, azt kinetikusan megjelníti. Az alábbi videó a Re-start zenekar Himnuszára készült.


Ha szeretnél Te is zenekarodnak ilyen videót készíttetni, írj az info@lugosifoto.hu e-mail címre bővebb információkért.

2014. február 11., kedd

Rayan fashion divatbemutató

A hétvégén egyik ismerősöm, Heam saját márkájának első divatbemutatójára voltunk hivatalosak, ahol véletlen elcsattant pár kép. A márka modern, utcai stílust képvisel, szinte minden ruhadarabon található bőrhatású anyag is, ami igen különlegessé teszi. A bemutató a budapesti Buddha-barban volt, rengeteg emberrel és modellel persze.








2014. február 6., csütörtök

2014. február 4., kedd

Tinnyei dombok

Biztos sokan láttátok az Üvegtigris filmek valamelyikét, hiszen egy igen jól sikerült magyar film(sorozat)ről van szó. Ha esetleg valaki nem látta volna, az összes rész egy büfékocsi körül forog, amit végre mi is megtudtunk, hogy merre található. Tinnyénél. Fogtunk magunkat páran és elmentünk megkeresni. Dombokkal és egy kisebb tóval (már nádas nélkül) övezve meg is találtuk. Mostanra nyílt már egy étterem is nemsokkal mellette, de még a büfé is nyitva van, igaz nem Lali szolgál már ki. Ha már ott voltunk felmentünk az egyik dombra, ahonnan remek panoráma nyílt elénk, benne egy bányával. Nézelődés közbe -többek között- készült képek: